Το πρόγραμμα απευθύνεται σε άτομα μιας επιχείρησης τροφίμων που έρχονται καθ’ οιονδήποτε τρόπο σε επαφή με τρόφιμα.
Παρέχεται Βεβαίωση Παρακολούθησης
ΕΝΑΡΞΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ: Λάρισα: 26/1/2021 Αθήνα: 19/1/2021 Θεσ/νίκη: 21/1/2021 Βόλος: 2/2/2021
Παρέχεται Βεβαίωση Παρακολούθησης
ΕΝΑΡΞΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ: Λάρισα: 26/1/2021 Αθήνα: 19/1/2021 Θεσ/νίκη: 21/1/2021 Βόλος: 2/2/2021
Στόχος είναι οι συμμετέχοντες να αποκομίσουν γνώσεις για την παρασκευή των σωστών ροφημάτων.
Παρέχεται Βεβαίωση Παρακολούθησης
ΕΝΑΡΞΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ: Λάρισα 18 Ιανουαρίου 2021
Παρέχεται Βεβαίωση Παρακολούθησης
ΕΝΑΡΞΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ: Λάρισα 18 Ιανουαρίου 2021