Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η εναρκτήρια συνάντηση του ευρωπαϊκού προγράμματος «Ανάπτυξη Δεξιοτήτων στον χώρο της σκηνογραφίας και της θεατρικής τέχνης» (On.Scene στη Ρώμη, στις 31 Ιανουαρίου – 1 Φεβρουαρίου 2013.

 

Κατά τη διάρκεια της διήμερης συνάντησης, 7 οργανισμοί εκπροσωπώντας τρεις Ευρωπαϊκές χώρες (Ιταλία, Ισπανία και Ελλάδα) σκιαγράφησαν την υφιστάμενη κατάσταση της σκηνογραφίας και της θεατρικής τέχνης στην Ευρώπη (δημιουργικός τομέας), ανταλλάσοντας ιδέες και προτάσεις προκειμένου να σχεδιάσουν με ακρίβεια τα επόμενα στάδια του έργου.

Το On.Scene, είναι ένα ευρωπαϊκό πρόγραμμα διάρκειας δύο χρόνων. Στόχος του προγράμματος αυτού είναι η οργάνωση και προώθηση δεξιοτήτων λειτουργίας επιχειρήσεων στον δημιουργικό τομέα, και συγκεκριμένα στην σκηνογραφία και στην θεατρική τέχνη, σύμφωνα με το Ευρωπαϊκό Σύστημα Μεταφοράς Πιστωτικών Μονάδων Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (ECVET).

Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με το έργο On.Scene παρακαλούμε επικοινωνήστε με την κ. Ισιδώρα Δολούδη: 2410-554026, doloudi@dimitra.gr.

Αφήστε ένα σχόλιο

Αναζήτηση Προγράμματος